Vékonyszálú haj

Vékonyszálú haj

Egy nő éke a dús, életerős, egészséges hajkorona, ez azonban nem mindenkinek adatik meg. Ahogyan testalkatunk, úgy hajunk sem egyforma és változatosságot mutat. A vékonyszálú haj, bár természetes dolog, a szerkezetileg gyengébb, tartás nélküli hajszálak kialakulását életmódbeli tényezők is okozhatják. A gyenge hajszálakat nem tanácsos például fölöslegesen megterhelni kozmetikai termékek túlzott használatával, mert a pakolások, balzsamok csak elnehezítik őket. Ez nem jelenti azt, hogy egyáltalán nem ajánlott hajápoló termékeket használni, hiszen minden hajtípus igényli a gondoskodást, csupán ajánlott körültekintően választani. A különböző hajerősítő, szerkezet újjáépítő termékek, természetes eredetű alapanyagokat tartalmazó, organikus készítmények mind képesek egészségesebbé varázsolni a hajat, tartást adni a sérülékenyebb, érzékenyebb hajszálaknak is.


Elvékonyodott haj? Mi segítünk!


A hajszálak elvékonyodását elsősorban genetikai tényezők válthatják ki. Természetesen a nem megfelelő tápanyagbevitel vagy anyagcsere, illetve különböző betegségek is ugyanezt eredményezhetik. Sokaknak okoz mindennapos problémát, hogy hajuk erőtlen és vékony szálú, így akár egy egyszerű fésülködés is több száz hajszálba kerülhet, illetve a haj szerkezete már ránézésre sem nyújt szép összképet. A modern tudomány viszont megoldást kínálhat ezekre a problémákra! Ráadásul mindezt vegyszermentesen, mivel a vékonyszálú haj már a biokémia eszközeivel is kezelhető! Szeretné, ha elvékonyodott haját a szakemberek kizárólag természetes eszközökkel kezelnék? Mindemellett tartós és lehengerlő eredményre vágyik? Biofodrászatunk kiváló megoldás lehet az Ön számára! Profi hajgyógyászaink megvizsgálják haját és fejbőrét, majd az Ön problémájára legmegfelelőbb kezeléssel tartós eredményt érnek el a vékonyszálú hajjal szemben!


Vékonyszálú haj

Tippek vékonyszálú hajra


Szalonjaink a különböző hajproblémákra ideális megoldást nyújtanak profi fodrászok segítségével. Elege van abból, hogy vékonyszálú a haja és semmit nem tud vele kezdeni? Forduljon Hozzánk! A vékonyszálú haj sajnos könnyebben lelapul, de ezt optikai vágással lehet ellensúlyozni. A vékonyszálú hajúaknak nem szabad fokozatosra vágni a haját, mert a váll alá érő hajhossz ritkának fog tűnni. Ehelyett, ha a fej tetején fokozatos a vágás, akkor már dúsabbnak tűnik. A rövid, vékonyszálú haj akkor néz ki a legjobban, ha a legrövidebb fedőréteg legalább 5 cm, így a tincsek lágyabban omlanak. A vállig érő vagy hosszabb hajnál a fokozatok a fül vonaláig kell érjenek! Egy jó fodrász mindig tudja, milyen típusú és hosszúságú hajból mit lehet kihozni. Profi fodrászaink várják Önt budapesti és velencei szalonunkban! Legyen szó hajápolási tanácsokról, hajvágásról, a legmodernebb hajfestési technikákról, a legjobb kezek között lesz, ha hozzánk fordul, és haja is garantáltan meghálálja a szakértő gondoskodást! Ne csüggedjen a vékonyszálú haj matt, mi mindenre találunk megoldást!Tudnivalók a vékonyszálú haj ápolásáról


A hajunk minőségét sok minden befolyásolhatja, elsősorban a genetika és a különböző környezeti hatások. Sokan panaszkodnak lelapuló, tartás nélküli frizurára, ez a jelenség legfőképp vékonyszálú hajjal rendelkező személyeknél jelentkezik. A vékonyszálú haj adottság kérdése, de különböző praktikákkal, módszerekkel javíthatunk hajviseletünkön. Ha vékonyszálú a hajunk, semmiképp se gondolkodjunk túlságosan hosszú hajzuhatagban! A fokozatosan nyírt viselet ideális, ami maximum vállig ér, így sokkal dúsabb hatást érhetünk el. Olyan hajápolási termékeket alkalmazzunk, amelyek összetevői nem tartalmaznak alkoholt és nem terhelik meg a hajszálakat! Kondicionálóból keveset használjunk, és ne a fejbőrre kerüljön a szer, hanem a hajszálakra!