Töredezett haj

Mostanában, talán a rossz városi levegő összetétele, vagy a gyors életvitel okozta figyelmetlenség miatt sokan küzdenek efféle problémával. A töredezett haj kialakulásának sok oka lehet: folyadékhiány, vitaminhiány, rossz ápolás, figyelmetlenség.


Töredezett haj

Mi a teendő töredezett haj esetén?


Hajunk igényli a törődést, nem bánhatunk úgy vele, mint egy szénaboglyával - még akkor sem, ha úgy néz ki. Viszont mivel a töredezett haj nem gyógyul meg magától, látogassuk meg fodrászunkat egy vágásra, mely során a sérült részeket levágja, ezáltal pedig új frizurát is kapunk. Ám van pár dolog, amire célszerű lesz ezek után figyelnünk:


- Ne tépjük hajunkat. Vegyünk természetes anyagból készült fésűt, például vaddisznósörtéből készültet


- Tápláljuk hajunkat, lehetőleg természetes eredetű samponokkal, balzsamokkal, olajokkal, akár házi úton is (ricinusolaj, tojás, olívaolaj)


- Igyunk sok vizet és együnk sok vitamint


- Ne használjunk forró hajszárítót, mert a túlzott hő is károsodást okozhatTöredezett haj

A teljes hajmegújulás ereje


Számos tényezővel roncsolhatjuk hajunkat, és ahhoz, hogy visszaállítsuk a haj egészséges állapotát, lényeges, hogy pótoljuk a hiányzó aminosavakat a megfelelő molekula méretében. Ha Önnek is problémát jelent a száraz és töredezett haj, válassza a hajszerkezet-újraépítést, mely természetes anyagokkal kiváló hatást ér el! Melyek a hajszerkezet-újraépítés előnyei bizonyos problémák esetén?


- Megjavítja a sérült haj keratin láncát (sérült, károsodott haj)


- Feltölti nedvességgel a hajszálakat (száraz, töredezett haj)


- Erőt és tartást ad a hajnak (vékony, gyenge haj)


- Rugalmasságot ad a kinyúlt hullámoknak (göndör haj)


Haja szerkezetének újraépítésével a legerősebb, legegészségesebb és legszebb hatást érheti el! Természetes anyagok használatával is varázsolhat élettelen, töredezett hajából csodálatosan ragyogó hajkoronát!


Intsen búcsút a töredezett hajnak!


Töredezett hajával csak a baj van? Nem nő úgy a haja, ahogyan szeretné pedig minden álma egy gyönyörű, dús hajkorona? Van egy jó hírünk, könnyedén megoldjuk a problémát igényes budapesti szalonunkban és a Velence Korzó szalonunkban egyaránt! A töredezett hajat leginkább vágással tudjuk helyreállítani a legrövidebb idő alatt. Kialakulásában nagyrészt a rossz hajápolási technikák játszanak szerepet. Bizonyos hajápoló szerek csak átmeneti megoldást nyújtanak a töredezettségre az által, hogy összetapasztják a sérült hajvégeket és ezeknek a hatása a következő hajmosásig tart, ez ráadásul a hajnak sem tesz jót. A töredezett hajnak vannak súlyossági fokozatai, létezik olyan eset is, amikor a hajszálak akár a hajhagymáig is feltörhetnek, tehát mindenképpen fontos, hogy időben kezeljük a problémát, és kiderítsük az okát.