Facebook
Twitter
Tweets by @hajtincs
Pinterest
Flickr
Youtube

 

Tudomány a haj szolgálatában! A Természet hozzájárul szépségedhez! *** Az Emmebi magyarországi importőre a Hajtincs Kft. Csak a nálunk vásárolt anyagokért vállalunk felelősséget!

Masszázs

 

 
Velence Korzón megnyílt új szalonunkban Svédmasszázzsal, Relaxáló masszázzsal, Hátmasszázzsal, Aromaterápiás masszázzsal várjuk kedves felfrissülni vágyó vendégeinket!
 
 
 
 

Kérem, tekintse át honlapunkat! 

 

 

 

Masszázzsal a hajápolásért!

 

A Shiatsu masszázs nem más, mint egy indiai fejmasszázs, amely testünk számtalan területére fejti ki jótékony hatásait, így például a hátra, vállakra, karokra, nyakra, arcra.

 

A Shiatsu masszázs praktikumai mellett kiválóan alkalmas a felgyorsult világunk okozta problémák kezelésére, ezért gyakran a stresszoldó hatásáért szokták igénybe venni a páciensek.  Ennek fő oka, hogy a masszázs segítségével vérkeringésünk helyre áll és szervezetünk megnyugszik. Mindemellett a Shiatsu masszázs segítségével elősegíthetjük a hajunk és a fejbőrünknek a megszépülését, így kézenfekvő azok számára, akik rajongnak a masszázs kényeztető hatásáért, de azt is szeretnék, hogy hajkoronájuk erősebb és teltebb hatással rendelkezzen.

 

Egy Shiatsu masszázs általában 20 percet szokott igénybe venni, így kiválóan beilleszthető napirendünkbe, mivel ennyi idő is kellően elegendő arra, hogy megnyugtassa lelkünket és akár elűzze fáradékonyságunkat vagy a minket sújtó fejfájást, migrént is. A Shiatsu masszázs további előnye, hogy bárki kipróbálhatja, hiszen nem rendelkezik semmilyen káros mellékhatással.

 

Ha Ön is erősebb és ragyogóbb hajszálakat szeretne, vagy csak kényeztetni akarja testét és lelkét, akkor bátran vegye igénybe szolgáltatásunkat óbudai vagy velencei szalonunkban!

 

Masszázzsal a hajápolásért!

 

 

 

ESZTÉTIKA

BIOFODRÁSZAT

 
 
 
 
 
 

KÉZ- ÉS
LÁBÁPOLÁS

ÁRLISTA

PARTNEREINK

DOLGOZZ VELÜNK!

FELIRATKOZÁS HÍRLEVÉLRE
Emmebi Biohajklinika Budapest - III. ker., Bécsi út 81. • Tel.: 06/1-367-2640 • Mobil: 06/20-323-7254
Emmebi Biohajklinika Velence - 2481 Velence, Fő u. 71. • Tel.: 06/22-419-899

 

 

Haj-Wikipédia | Haj.lap.hu | Hajgyogyaszat.lap.hu | Kopaszodas.lap.hu
O’Rising Biohajklinika | Budapest, III. ker., Bécsi út 81. | Tel.: 06/1-367-2640 | Mobil: 06/20-323-7254