Oxigénterápia

Írta: Mosolygó Zsolt 2017/10/28 0 Hozzászólás(ok):

Oxigénterápia

 

Hajgyógyász és biofodrászati szalonunkban a természetes alapú hatóanyagok és festékek bejutását segítjük oxigén-és ózonterápiás készülékeinkkel, illetve az oxigént folyékony formában is ajánljuk kedves vendégeinknek.

 

Miért fontos és szükséges az oxigén bevitele?

 

Kevesen tudják, hogy a sejtjeink megfelelő működéséhez szükséges mennyiségű és minőségű oxigénhez nem mindig jutunk hozzá. Ez a mai, rohanó életvitelünk, túlszennyezett világunk következménye. Gondoljunk csak bele, hogy mindennapjaink során sokan milyen felszínesen, kapkodva vesszük a levegőt! Nem is beszélve a dohányzás, a környezetszennyezés ártalmairól.

 

Mi az az oxigenizált víz?

 

A stabillizált oxigénes víz rendszeres fogyasztásával sejtjeink optimális energiaszintjét biztosíthatjuk. Az oxigenizált víz hatása azon az eljáráson alapszik, hogy az emberi szervezetet több mint 50 százalékban víz alkotja, mely negatív töltést kölcsönöz neki. Az oxigenizált víz ionizálási eljárás során szintén negatív töltésűvé válik, így a szervezetbe jutva legoptimálisabb állapotba kerül, hogy a sejtek felvehessék. Ha a szervezetben a negatív ionok aránya magasabb, energikusabbnak, életerősnek és lelkesnek érezzük magunkat. Vizsgálatok és a témában végzett kutatások megállapították, hogy az oxigénnel dúsított italok fogyasztása sportolóknál teljesítménynövelő hatású, valamint átlagembereknél is az anyagcsere és vérkeringés javulása volt tapasztalható. Intenzív fizikai és szellemi munkát végzőknek is ajánlották. Légzési zavarok esetén szív-és érrendszeri panaszok és cukorbetegség esetén is megkönnyíti a betegek életét az így dúsított víz fogyasztása.

 

Milyen egyéb oxigénterápiák léteznek?

 

Az oxigén testfelületen keresztül történő alkalmazása is lehetséges, hiszen bőrünk is képes felvenni azt. Az oxigénterápia igen jó hatással van a bőrre, fiatalítja, tonizálja azt, és nagyszerű fegyver a narancsbőr elleni küzdelemben is. Segíti a kollagén újraképződését, így megtartva a kötőszövetek rugalmasságát, mely a ráncok elkerülésének módja.

 

Kinek ajánlott az oxigénes víz vagy egyéb oxigén-terápia?

 

Mindenkinek, aki szeretné szervezete ellenálló képességét növelni, immunrendszerét erősíteni. Sportolóknak, időseknek és fiataloknak, cukorbetegeknek, betegségből lábadozóknak és azoknak, aki egészségesebbek, fittebbek szeretnének lenni a mindennapokban!

Címkék: Oxigénterápia Víz

Szólj hozzá!